fredag 19 november 2010

Julpyssel

Den här lockar mig, bild från Panduros hemsida
i går kom Panduros julpysselkatalog med posten, å vad mycket fint det finns! Det är nästan som om allt pyssel, skulle passa mig! Men tiden och kassan räcker inte till, det blir lite fint vitt Tilda tyg att sy hjärtan i. Sy på lite pärlor o glitter.
Den här tror jag ska pyssla med i helgen, bild lånad från Panduro

5 kommentarer:

HOUSE of ADELA sa...

Vad mysigt! Kul att pyssla hemma, men jag håller med dig om att man skulle ha mer pengar och tid=)

Kram och ha en fin fredag!
Adela

chatarina sa...

Hej! Kul att du tittade in hos mig..då upptäckte jag ju dig också:) Jag önskade att jag var mer kunnig inom sömnad och annat pyssel, men jag älskar att se vad andra kan!!
Kramar och ha en härlig söndag

Bamsebus sa...

Jag blev så förtjust i den granen! Den är ju så läcker! En sån tror jag att det får bli! Vill också hinna med att julpyssla, men får väl se hur det går. Innan fredag måste i alla fall alla gardiner och ljusstakar och stjärnor......vara upp! Advent börjar ju hos oss den 26 nov när Sandra fyller!
Kram Kram

Bella sa...

Så mysigt att pyssla hemma nu i adventstider, det finns ju så mycket fint på Panduro!

Låter som du har en tuffing till pappa som inte ger upp i första taget och det imponerar på mig och det är verkligen så att man värderar om livet när mat stöter på motgångar, hoppas din pappa mår okej idag trots allt...

Kramar Bella

Anne-Lie sa...

Bamsebus gissa om jag glömde köpa granen, när jag var ute på Torp nyss. Var mest sur över att få lämna in min lilla rosa på ONOFF, fick däremot med en påse med fyllnadsvadd från Panduro. Alster kommer snart!!!!!