tisdag 28 december 2010

Jag längtar till sommaren

I kväll har jag bjudit min kära man på bio, fick två biljetter i julklapp av min arbetsgivare. Alltid lika mysigt att sitta i biomörket och mysa! 

Givetvis blev det Änglagård 3, ja det var väl inte den bästa film jag har sett. Men gillar stämningen och alla vackra vyer, att det blir en fortsättning nästa jul tror i alla fall jag!

http://www.youtube.com/watch?v=VRbw7nEU7NY  ett klipp som jag hittade på Youtube.

4 kommentarer:

Bella sa...

Jag längtar också till våren och sommaren, är trött på vinter och snö nu, vill ha tunna sommarklänningar på mig stället för varma tröjor och vinterjacka och så vill jag ut och åka båt :)

Har inte sett Änglagård ännu, men det känns som en måste film, ska försöka se den till veckan när jag är ledig ett par dagar!

Ha det gott

Kramar Bella

Bamsebus sa...

Javisst är det mysigt att se filmer som ger oss en bild om att det finns sommar också=).Har själv inte sett filmen men är allt lite sugen. Har ju sett de andra så....
Jo garnaffären i stan är ju öppen, men jag orkade inte åka in till stan. Skulle köra Jessica och hennes kompis till Torp och då tyckte jag att Grunnebo låg bra till. Men tji fick jag alltså....=)Får ta nya tag efter helgen!
Gott slut och Gott nytt!
Kram Kram!

HOUSE of ADELA sa...

Längtar med till sommaren och skulle vilja se den filmen;) Det får bli lite längre fram. Usch, man tröttnar på det iskalla vädret...

Kramar
Adela

Bella sa...

GOTT NYTT ÅR!!

Hoppas du fick en mysig nyårsafton och att 2011 kommer bli ett givande och glädjefyllt år för dig :)

Kramar Bella