onsdag 23 februari 2011

Sportlov idag..............


En sån stil han har!

så mycket sport har det väl inte varit för mig idag! Mer än att tvättkorgen börjar bli tom, några vändor upp och ner för trapporna är väl lite sport!!! Barnen har varit ute och åkt pulka och snowboard.

En strålande dag idag, kallt som vanligt. Pelletsen formligen rinner in i pannan, vill ha värme ute i ställe.
När får man ha det så här????
Har varit med barnen till simhallen, där inne var det varmt och skönt. Efteråt besök på biblioteket och avslut med glass på en känd hamburgerkedja! Onsdag är barnens glassdag.

Själv har jag varit på sykurs, inte så mycket sytt. Men har klippt två tröjor och ett par byxor, i plysch. Så nu är det bara att sy.

Jag älskar velourkläder!



2 kommentarer:

Bella sa...

Ååh, så fint vitrinskåpet blev :)

Kul för barnen med sportlov, gissar att besök i simhallen var uppskattat!

Nu hoppas jag att jag blir frisk snart så vi kan ses och äta lunch, har bestämt mig för att stanna hemma från jobbet resten av vecka, måste bli frisk, funkar inte att i över en vecka knapra alvedon och igonera feber och hosta så nu håller vi tummarna för att vi kan ses nästa vecka!!

Ha det bra!

Kramar Bella

Bamsebus sa...

Hushållsarbete är väl gympa om nåt!Pyssel och papp hela tiden! =)
Vilka härliga tyger du klippt till av! Jag ska ju fortsätta sy på kappan ikväll och hoppas på att bli färdig! Sen vet jag inte riktigt vad jag ska sy...lutar åt nån typ 50-talsklänning till mej själv.....får se vad jag hittar för roligt tyg!
Gillade din dotter kläderna du köpte förresten?
Må så gott!
Kram Kram!