fredag 17 september 2010

Lyxig eftermiddag med temat shopping i stora staden

I  dag har det varit en eftermiddag med temat shopping, har lite för mycket tid i mitt flexsaldo. Ypperligt tillfälle att använda den tiden idag, när jag har sålt en del på Tradera. Det är ju dumt att pengarna sitter där overksamma på konto!!!

Skulle inte ha fler stövlar, men det var ju 20% på Din Sko. Just sådana stövlar har jag ju inte, dom passar till så mycket!

Samt tre tunikor, bild kommer imorgon. Lunch på http://www.steinbrenner-nyberg.se/, soppa samt att jag hade hoppats på någon smarrig tårta. Men det var bara en som var glutenfri.
Besökte http://www.mandeldesign.se/ irrade runt lite innan jag hittade dit. Är dålig på vad gatorna heter i stora staden. Bytte ett linne som inte var min stil, till ett annat som passade bättre.

Vid femtiden var jag trött tog tåget hem, sedan var det Pizzabak hemma till den hungriga familjen!

söndag 12 september 2010

Äntligen har jag fått snurr på min lilla rosa!!!!

Idag har jag bakat Cup cakes från Leilas recept, fick idén från House of Adela. Det gick utmärkt att byta ut till glutenfritt mjöl. Gissa om det var gott! Inköpsstopp råder även denna helg, tur att jag var inne och arbetade igår några timmar i dessa bokslutstider.

tisdag 7 september 2010

Jag som inte skulle..........

något onödigt till mig, hade jag själv bestämt! Men på vägen hem skulle jag handla mat, efter tips på House of Adela om halsbandet på Lindex. Behövde jag också ett sådant halsband, men jag köpte i silverfärgat. Så snyggt, tack för tipset! På HM hittade jag handledsvärmarna på barnavdelningen, valde mellan vita eller svarta. Var praktisk denna gång och fick dom svarta med mig! Kan inte klara mig utan sådana när det blir kallt, blir så stel när jag sitter och skriver. Toppenbra pris 59:-!

Kvällen har avslutats med att lyssna på när min dotter sjunger till Hör mitt hjärta av Björn Skifs, vilken stämma hon har! http://www.youtube.com/watch?v=LOj2owkg7S0 i det här klippet är det Björn Skifs stämma som hörs! Det är så man får tårar i ögonen när hon sjunger, det lilla hjärtat!

måndag 6 september 2010

Jag har en plan..................

som har sått små frön i min lilla hjärna, en tid har tankarna har vilat några månader men i söndagsmorse vaknade idén till liv. Hade en av mina sömnlösa nätter när jag har kramp i tarmarna, vaknade till vid fyra då min kära kom hem efter nattens arbete. Då började min plan ta form, nu ska jag skrida till verket.

Har tagit fram blankett på nätet och fyllt i, ska skicka in den under veckan. Hur planen ska förverkligas är ännu på ett stadie, men ibland känner jag att måste göra något!

Idag har jag varit och tränat på Friskis och Svettis igen, ingen motivation närmare döden känsla innan. Men så skönt det är efteråt!!!
Jag har lånat bilden från Mandel, den här jackan vill jag ha höst!!Men då får jag sälja mer på Tradera, följer mina auktioner där nu som andra följer börsnoteringarna!