lördag 24 mars 2012

Vårkänslor och shoppingsugen!!!

En helt underbar färgsprakande klänning/tunika från HM för endast 199:-. Ser ut som äkta siden, men tyvärr är i konstmaterial. Tyckte att den var liten i storleken, fick gå upp en storlek.

 Jeans i matchande färg fick också följa med hem, med 20% rabatt kändes det som ett fynd!

söndag 18 mars 2012

Feelgood är ett nytt bra ord

Idag har söndagen varit en dag i feelgoods tecken! Först fika och promenad med vännerna, i ett härligt vårväder. Allt trevligt att träffas!

Har även hunnit med ett besök i stadens stora köpcentrum! 
Eftersom HM lockade med 10% var det lockande att köpa något, en rosa BH i den här modellen har jag inte. Nya fräscha underkläder är alltid bra att ha! Med ett toppenpris 99:-
så kan man bara inte låta bli. Så går det när man är svag för rabatter!


Inomhus växthuset har pyntats också, snart ska vi starta med det ute också. Lite rosa där också, en rosa vårglöd, lite stenar och rosa gipshjärtan. Ett doftljus från IKEA, med rosdoft att tända till kvällen står det utanför! När doftljuset brunnit ut blir det en söt skål, att använda till lite smått o gott!

Vi har så mörkt inne hos oss, allt ljus är borta eftersom vi har en igenväxt urskog på framsidan av huset. Skulle behöva ha lampor tända hela dagen, för att få in ljuset! 

ROSA DRÖMMAR!

fredag 16 mars 2012

Ett efterlängtat paket från utlandet och gammalt möter nytt


Idag kom det ett paket som jag har väntat på, det känns ibland lite osäkert att beställa från utlandet. Men ibland tar shoppinglusten överhand, och då klickar jag i lite här o där på en spännande sida. Saker som jag absolut inte kan vara utan, tex den här för några veckor sedan på elf. Har bara testat nagellacket idag, får vänta tills min hud i ansiktet blivit bättre. Men shoppade loss för 300:- - porto. Fick en del bra och ha!


 3 tuber med färgad foundation, 2 läppstift, 1 nagellack, ett antal läppglans olika sorter, kajaler, kabukiborste, rouge, ögonskugga m m. Saker som jag inte kunde klara mig utan!!!
Jag har investerat i nya äggkoppar, vi har alltid saknat det. Passade på att shoppa
när det var ett erbjudandet, i vår lilla stad 20% på ord pris. Green gate är toppen dom matchar så bra, med nya och gamla muggar i färger och mönster.

torsdag 15 mars 2012

Att ta farväl

av min älskade mormor var fruktansvärt! Men nu känns det skönt att ha det bakom mig, en begravning är aldrig en trevlig sak. Jag grät mig igenom hela akten, kunde knappt gå in i kyrkan. Nu känns det som en klump har lossnat inombords. Nu efteråt känns det som om kroppen har gått på högvarv, ungefär som om jag har sprungit ett maratonlopp och inte sovit på nätterna. 

Värk i kroppen, förkyld, virus som härjar och eksemet blossar i ansiktet. Vet inte om det är ett resultat av den anspänningen som varit!