tisdag 18 mars 2014

Att rensa hemma

Efter att ha sytt i många år, har det blivit en del mönster och tidningar med mönster, mycket snyggt som jag velat sytt under åren som gått. En del har det väl blivit sytt men sedan är det tiden som inte räcker till, och ibland kan det bli en del dåliga samveten i plastpåsen i garderoben.

Men nu måste jag rensa har som måtto att inte köpa fler tidningar utan bara, ett mönster någon gång eller använda dom jag har.

Så nu är det rensa som gäller!

onsdag 12 mars 2014

Förkylning/pollen

Jag vet inte om det är pollen/förkylning som har drabbat mig, blev dålig på em på jobbet. Ikväll efter maten var det sängläge som gällde, några timmar. Hoppas på en ny dag imorgon med nya förutsättningar, och pigg och frisk.

Läxförhör med dottern och riksdag, regering och kommun, skönt att man har lite nytta av vardagen och arbetet. Utan att behöva erkänna att man har glömt det man läste för drygt 25 år sedan suck!

Idag blev det ingen träning heller, det var inte möjligt men vädret lockade ändå att ta en promenad men sängen lockade mer i kväll.

Vilket väder det har varit i dagarna fyra, nu vill jag kasta stövlar, handskar och varma kläder. Fram med rosa och tunna skor!

Snygg väska vill jag ha, den här såg på Lindex igår kväll. Snygg färg och modell, lagom stor!

fredag 7 mars 2014

Vårkänslor och snygga plagg

Helgen står för dörren och jag komp ut och gick hem efter lunch. Regnet öser ned och det ser ut som det växer så det knakar ute. I rabatten utanför huset, formligen exploderar det av vårblommor.

På väg hem från jobbet besökte jag en butik Sagolika hem som jag, länge hade tänkt. Hade sett ett par skor från Capri collection, som jag ville ha till sommaren som skulle finnas där.
Hade sett annons på FB,  om dom här snygga skorna till det bra priset 299:- . (Bild från Capri collections hemsida). Tyvärr fanns dom inte i min storlek, men fick med mig en snygg poncho i tunt härligt svarttyg från Lo-ika. Det var nämligen 20% på en valfri vara, det kan man bara inte missa att nyttja!


bild från lo-ikas hemsida
Även inne blommar vårblommorna. Nu är det snart dags att avsluta veckan med ett pass på FoS!