söndag 23 februari 2014

Ett skratt förlänger livet

Det är härligt att få skratta ibland 
och det fick jag verkligen göra igår!

Jag var och såg "Hundraårigen som klev ut och försvann" på bio, har försökt läsa boken samt även lyssna på MP3. Har inte kommit igenom varken boken eller lyssnandet, hade inga större förhoppningar på filmen. Men var bra filmen var, det var länge sedan jag har skrattat så! 

Filmen tåls att se flera gånger!

fredag 21 februari 2014

Fräsch vårnyheter strömmar in och kultur av stora mått

Det gäller att hålla i plånboken nu, när alla fräsch vårkläder trängs i butikerna. Skönt att jag har en bit till stadens stora köpcentrum, att jag jobbar mitt i ingenstans dagtid så jag inte hinner fynda på lunchen.

Men dom här snygga jeansen fick jag med mig hem, finns på HM till ett superbra pris 199:-. Gillar egentligen inte trasiga jeans, men dom här har snygga brodyrdekorationer fram och bak på byxor i fickhöjd. Lite stora i storleken och vida bekväma i modellen. 

I onsdags var jag kulturell var på besök i Operan i stora staden med bästa väninnan, ett besök i paljetternas och fläderns tecken av stora mått. Vi gillar båda 
glitter och glamour, vardag som fest! 
Musikal. 
Värme, glamour och storslagna shownummer vi såg La Cage aux Folles på Göteborgs operan, fick sittplatser på andra raden i salongen. Närkontakt med scenen, dansarna och skådespelarna. Vilken tillställning, så bra, vilket ständigt aktuellt ämne den tar upp. Sedan var kostymerna ett stort nöje att titta på och även dansen, eftersom jag jobbar i den världen dagtid (i mindre skala) njöt jag av fulla drag. 
Nu är det fredag igen, jag ska inte se på hockey trots att jag har kompat ut tidigare idag!

söndag 16 februari 2014

Något litet sött och smörigt till kaffet!

Äntligen hade jag hittat ett recept på glutenfria småkakor, trodde jag! Men receptet som jag hittade på nätet, var det något fel på. Så det var bara fylla på med glutenfritt mjöl, tills degen var kladdfri!

Så gott det blev med en liten smörig småkaka, med jordgubbssylt till kaffet idag! Har nog inte ätit en hembakad småkaka sedan jag fick min glutendiagnos.

För att göra något nyttigt så bakar vi knäckebröd bakade på frön, ska bli spännande att testa det också.

söndag 9 februari 2014

Suck när man inte kan skriva 40 +++++ längre!?!

Inser att nästa år när jag fyller kan jag planera för en hejdundrande fest eller en resa långt bort? Eller bara stänga in mig, fundera på om jag ska få ålderskomplex. 

Vad ska jag hitta på nästa år, förra gången jag fyllde jämt köpte jag en Escort cab röd och läcker, med kjolpaket och svart tak. Bytte den till tjusig AUDI cab, som tjänade mig troget några år. Föll sedan för en fräck sportbil, supersänkt och trimmad läcker SAAB 9:3 cab. Som man kunde dra på kapp vid rödljusen, tur att jag har mitt körkort kvar efter den bilen. Med ålderns rätt blev det,  nu en stiligt gulgrön metall SAAB cab som är av klassisk modell.

Eller blir det supersnabb symaskin?