söndag 14 april 2013

En helg i ett rasande tempo...........

Bjöd den här helgen på också! Nu är vår nya frys installerad och den gamla har fått flyttat ut! Skönt att få rensat och kollat vad som fanns i den gamla, fördelen att igår fick jag koka saft av vinbär, hallon, taibär, krusbär mm samt sylt av jordgubbar o smultron. Ibland är det skönt att ha lite bär i trädgården. Men suck vad trött jag var igår kväll.

Vi köpte ny säng som vi har bytt ut för den var trasig, fick en ny förra helgen som var i sämre skick än den vi lämnade. Efter en veckas sovande på golvet var jag rätt ledbruten, tur att jag inte är sjuttiofem år o stel då hade jag aldrig kommit ur sängen!!!



Den här snygga sängen har vi köpt, bilden är lånad från MIO. På tisdag ska få säng nr3, dom har lovat att komma o montera den efter 16! Får se hur det blir med det!

Den nya BURDA tidningen till toppenpris 39.- kommer jag att sluka i kväll. Många bra mönster var det med, letar efter ett tyg till byxor med stretch i på längden o tvärs!

måndag 1 april 2013

Nu känns det som om våren är på väg!

4 dagar ledigt känndes som en evighet, men vips var dom slut och även påsken. Helgen har bjudit på bättre väder än väntat, idag har det varit en härlig ute dag. Vårstädning i trädgården har börjat, ännu ligger snön kvar och bäcken är frusen.


Några små snödroppar tittar fram, härligt!

Så var påsken till ända för det här året!