söndag 31 mars 2013

Fräscha vårplagg som vill flytta in

när jaq har rensat lite på Tradera och hittat min kuponger från KappAhl. Som har en massa fräsch plagg i sin nya serie  Hampton Republic 27. Ljusbeigea byxor passar till mycket.
Beige byxa med ankellånga ben från Hampton Republic 27. Bild lånad från KappAhls hemsida.
Tunn dunjacka i kort modell med hög krage från Hampton Republic 27. Bild lånad från KappAhls hemsida.
Jackan hade också gärna fått följa med om det inte var dun, för det tål jag inte tyvärr.



'
Dom här snygga skorna bara väntar på att bli använda, snart är det dags. Dom finns att köpa på ett köpcenter i närheten till ett bra pris 99:-!

torsdag 21 mars 2013

Min sångfågel

Den här veckan har vi läst ordklasser och tränat sång, Uncover av Zara Larsson, som är veckans låt som min dotter ska uppträda med imorgon!

Jag sjunger gärna men i bilen, så bra det låter då och vad lätt det går att köra bil. Min dotter frågade nyss var har jag ärvt sånganlagen från? Kanske kan det vara från din pappa eller mormor, svarade jag!

Med teknikens under lyckades jag inte att få med den inspelade videon.



onsdag 20 mars 2013

Läckra väskor

Tirapunji.com har den här läckra väskan och flera andra snygga läckerbitar. Den här väskan fick mig att besöka stadens väskbutik ett antal gånger förra våren/sommaren. Tyvärr var jag sjuk länge förra våren, så min ekonomi var inte på topp. Men att kika på den här väska och drömma var ett givet mål, när jag var på stan. Tävla hos Mirre syr genom att klicka på den här länken och här kommer du direkt.

Min favorit hos  Tiranpunji är givetvis fortfarande samma väska!

lördag 9 mars 2013

Final i andra chansen och vårkänslor!

När man sitter o kikar på FB och bloggar under tiden andra chansens bidrag spelas, tyder nog på att det börjar bli tjatigt. Låtarna spelas hela tiden på radion någon favo har jag kanske inte, men Louise Hoffsten är bra och Anton Ewald är ok!

Idag har jag fått lite schlagerkänsla, var på ett schlagerpass på FoS med årets låtar. Så bra det var och vilka toppen ledare det var, skönt med lite avkoppling i tillvaron. Att stänga av hjärnan och bara engagera armar o ben! 

Nu börjar solen och värmen komma, och snart är det dags att 
cabba ned! Sålde min läckra fartvindunder till saab cab i höstas, så nu är det bara lilla blå som jag kör.


Varje gång vi börjar leta känns det hopplöst, har hittat min gamla AUDI cab till salu igen men?!?!
Skönt att det bara är 0 grader ute än! Tittade på ett risigt ex av cab idag, min kommentar var:
När jag öppnade dörren, till rishögen var. Den här vill jag inte ha!!!!!!!!! Gissa om firmans ägare tittade på mig, men jag var ju bara en kvinna!! Vad vet jag om bilar?!?! Dom ska vara röda, läckra och inte kosta för mycket, eller .... och passa till kläderna?
Bild lånad på nätet av en röd Mustang cab, drömma kan man väl?

torsdag 7 mars 2013

Inspiration med Blossom

Det är inte ofta en föreläsare/coach fängslar i en och halv timme. Idag hade jag förmånen att lyssna på Blossom Tainton. Vilket energiknippe och så inspirerade, att prata fritt utan manus och samtidigt få med sig publiken. Det är otroligt!

Att ändra tanke, var ett genomgående tema! Ja det är väl dags för det nu!