lördag 17 november 2012

Jag vill se Lena P:s show på Rondo

Men tiden rinner iväg och snart är hennes fantastiska show slut, tror att det var i mitten av december som den slutar gå. Alt är kl 15.00 eller 21.00 på lördagar, men svårt att få till det med att lämna barnen hemma ensamma.  Skulle behöva lite ensam tid bara jag o maken, men att lämna barnen ensamma så länge känns svårt. 

Länk från showen synd att showen inte vara efter jul, för då kanske tomten hade kommit med ett litet lyxig paket med biljetter för oss två!


fredag 16 november 2012

Shoppingsugen fast jag redan har handlat till åretsjulbord

Jag älskar glittriga kläder, ju mer paljetter desto bättre. Fick mitt lystmäte för några helger sedan då vi var på en fest, med tema guld. Äntligen fick jag använda min silvriga paljettklänning, vilken lycka. Jag hade lite armband- och halsband i guld! Tyvärr var det ingen kamera framme.

Märks på reklamen som kommer med posten att julen, barnbidrag och lön närmar sig, idag kom det en hög med bra saker som man inte kan vara utan!

Hittade dom här plaggen som jag kan tänka mig, till ett bra plånboksvänligt pris!
Lindex 149:- finns även i blått o rött


Lindex 149:- med svart slät baksida. Glittrar fint!

Det känns skönt att jag ska på sykurs imorgon, annars hade jag nog hunnit ned till stan och handlat på Lindex.


tisdag 6 november 2012

Sykurs och besök på SoS

Ibland så tar orden slut och tiden räcker inte till, ja vad kan man mer skylla på! Läser och tittar på alla andras bloggar, och tänker snart så ska jag börja igen. Men det är helt min egen vilja som avgör!!!

Äntligen har min sykurs börjat igen, jag har alltid en massa planer på vad jag ska sy. Packar kassen full, ifall jag stannar på något kan jag fortsätta med något annat! 

Nu har jag fått sorterat ihop i mitt kaos och har lite koll på allt som inte är helt färdigt!
Hade som avsikt att inte köpa något nytt tyg, förutom lite tråd ,resår m m, till höstens sykurs. Men den planen sprack, i lördags hann jag snabbt in på SoS i Gbg.


Den här gången hade dom många bra o ha, stuvar för endast 29,90. Billigare toppar kan det inte bli i ett sådant toppentyg. En mörk ljunglila och en ljungrosa topp/tunika ska det bli. Det grå/svarta blanka var det rea på, en blus i singoallamodell blir det av den biten. Svart blankt kantband till en klänning som ligger i mitt dåliga samvetepåse!

Hoppas att kunna visa lite bilder inom kort!