fredag 30 december 2011

Ett mellandagsfynd hittade jag

För endast en dryg hundralapp, har jag fyndat! Två nya dofter från CLEAN hade Åhlens på rea.


Matchar även vårens kollektion i färgskalan! 

Hur dom doftar, kan jag inte säga riktigt eftersom jag är så förkyld. Skulle helst vilja ligga under täcket hela dagen, men barnen vill ha sysselsättning får jag ta mig en tur till biblioteket. Dom kräver sysselsättning hela tiden, det är nackdelen att vara sjuk själv med två barn hemma!

onsdag 28 december 2011

Njuter av vårens härliga färger

Mitt i trista mörka gråa vädret, dyker vårens kataloger upp! Genast försvinner lusten att går på rea, plocka bland mörka o murriga plagg som hänger i en enda röra! Har plöjt igenom HM och Ellos, mmmm det finns en del bra att ha.


Caprilängd från Ellos 199:-
Från HM 199:-, såg dom i butiken innan jul.

Jag gillar rosa, tror nog att dom kan få plats i mina garderob. Det kan lätta upp i mörkret med lite färg!
   

tisdag 27 december 2011

Shoppingtips

Hittade en härlig rosa kofta på Gina tricot innan jul, precis vad jag inte behövde. Men den var rosa och romantisk, så den följde med hem. Toppenbra pris 199:-, har nog något annat bra som den kan passa ihop med hemma!

Till makens stora glädje orkade jag inte gå på mellandagsrea, kan det bero på att förkylningen har däckat mig helt!?!



Tillbaks igen!

Ibland tar orden, tiden och lusten slut att skriva! December har varit en intensiv månad, mycket kalas och avslutningar för barnen. Skönt att det är mellandagarna nu!



I     
Julafton firades på fm hos svärföräldrarna, på em kom min mamma och lilla hunden! Pappa har varit inlagt på sjukhuset några dagar, det är tredje julen som han tillbringar där stackaren.

Har besökt honom varje dag sedan julafton, han är vid gott mod. Vi pratar, skrattar o och har så trevligt vi kan när jag besöker honom! Igår kväll såg vi båda framemot sista delen av "anno 1790". Kanske kan det bli en fortsättning?
Seriens huvudperson Johan Gustav Dåådh  spelad av Peter Eggers

Mitt problem med hudcremen, löste sig. Jag fick alla mina pengar tillbaka, snyggt skött. Provar nu Eucerin, som jag trivs bra med.
Hellre två nöjda kunder än en missnöjd, så brukar jag tänka i mitt arbete!

Mitt hår är som det är, har fått klippa av det 20 cm hos en annan frisör som jag litar på! 
Håret luktar fortfarande perm.vätska, men det är så ibland säger dom! Jag som hade hoppats att slippa ha håret i tofs, drar ihop det lilla jag har kvar nu! Det växer väl ut, har en ny tid för permanent. Men vilka garantier har jag för att det blir bra nu?