lördag 30 oktober 2010

Det är lördag morgon...........................

och så skönt att få sova ut till kl 9. I kväll ska vår dotter har sitt hett efterlängade kalas, 7 tjejer ska äta pizza, se på film och äta chips o popcorn. Jag är förvisad till Lila rummet, där mina symaskiner står, pappa o lillebror till övervåningen. Nu har det dukats o städats för fullt!

Har hittat en mysig lite affär i stan där dom säljer Capri och Frientexkläder, provade en kjol som jag är sugen på.
Bild är lånad från Capricollections.com hemsida

Affären heter Marlene ´s, en mysig liten affär i hemmiljö. Får se om jag har några pengar kvar efter min ev, Ullareds resa imorgon. Det finns många andra snygga plagg i den affären som lockar, till bra priser!

Nej nu strömmar tjejligan snart in!

tisdag 26 oktober 2010

Shoppingsugen

ja det är jag väl nästan alltid??? Det är väl bara det att plånboken räcker inte till, då får det bli budgetalternativ! Kikade runt på några bloggar, fick lite tips.
Favorit från KappAhl, den hamnar i min garderob

Ja den här, är nog ett andra alternativ att hitta under granen, finns hos KappAhl.


Den här lilla svarta hade varit perfekt, men var gör jag av alla andra små svarta som hänger i garderoben? Även den här hittar ni hos KappAhl.
Vill göra något rolig, om nu shopping är det. Sugen på att åka till Ullared, men ingen har lust med det! Lika bra kanske, oftast får jag så dåligt samvete efteråt när jag handlat för mycket!

måndag 25 oktober 2010

Tantgymnastik!!!

Idag har jag känt mig risig, har inte tränat på ett tag. Har haft en seg trist, förkylning som aldrig riktigt bröt ut!

Men nu har jag varit och tränat på F & S, ett riktigt roligt pass med lite latintouch på! Åh vad nöjd jag känner mig, nu!

söndag 24 oktober 2010

Mysig pysselhelg

Äntligen är mina gardiner i köket färdiga, jag gillar egentligen inte att sy gardiner! Syr hellre något roligt plagg, men nu hänger dom där!!! Efter lite pysslande så, är jag ganska nöjd. Men det blir nog nya tapeter efter jul, behöver bara tre rullar.
Fyndtyg 10:-/m Göksäter

Nu väntar jag på att "Ensam mamma söker" kommer, har börjat sticka nya handledsvärmare.

Skön och avkopplande sysselsättning, det skringrar tankarna när man stickar mönsterstickning!




fredag 22 oktober 2010

Tävlingssugen och längtar efter att köra nedcabbat!

Den här veckan har inspiratonen inte varit på topp, här läst och kommenterat några av mina favoritbloggar!


Bl a hittade jag den här sidan, visst vill jag utöka min maskinpark med en ny maskin.
http://www.symaskineriet.com/2010/09/utlottninga-av-en-ny-janome-symaskin.html



Denna tävlingen vill jag också vinna, har beundrat plaggen/sjalarna från Ester Eleonor i en affär i stan.



Längtar till en sån här dag!

Nu är jag verkligen tävlingssugen, en tävling till som lockar mig!


Ja en till http://mycoastalhome.blogspot.com/2010/10/utlottning.html, chans att vinna en snygg sjal. Se bild vid sidan på min blogg!

Inte läge att köra så här idag!

Usch vad halt det var i dag, när jag skulle till jobbet var det som att åka skridskor. När jag kom hem, kom jag inte upp för backen trots två försök. Fick hjälp av snälla polisen att köra upp bilen, medan maken snällt fick parkera sin bil nere!






lördag 16 oktober 2010

Jag vill leva La dolce vita...........



http://www.provrummet.se/sv/klaeder-pa-naetet-bara-foer-kvinnor/index.php

Inspirerad av Bellas blogghttp://bellasvagtillbaka.blogspot.com/
och chansen att vinna Sex and the city 2 filmen. Jag köpt den på Provrummet, se länk ovan. I helgen har dom förmånliga rabatter, missa inte att gå in där! Det hamnade även en tunika/klänning  i min kasse också,som jag har kikat på förut. Rosa givetvis, vilken färg annars!

Trevlig helg

fredag 15 oktober 2010

Helgen = maratonlopp????

Skönt att det är helg, har hunnit dammsuga även övervåningen ikväll. Fredagsmys, vi kämpar fortfarande med hanväskboxen som jag köpte i somras! Det blir en fredag till!!!!!!! Orkar inte se Världens barnsgalan hela kvällen, ringde för att vinna Nobelklänningen. Men det blev försök en annan gång.

Har sparkat igång med broderimaskin, försöker att fräscha upp ett linne med ett Hallo Kitty broderi. Får se om jag kan glädja min lilla dotter?

Imorgon hårt pressat schema, fika hos svärmor och sedan hämta den andra bilen. Allt klar innan kl 13, kan det bli tid för att andas tro?
Ja någon sån här bil blev det inte, men jag får väl hålla tillgodo med mina cabbar när maken får köra annan ståndsmässig bil nu!!

torsdag 14 oktober 2010

Idag är jag en gnällspik!

Vissa dagar börjar bara fel, och fortsätter i samma stil hela dagen!
Morgonen stressig, dagens arbete blev inte klart som jag ville. Har en sak liggande som jag vill bli av med, men får nu vänta till onsdag.

Hade beställt tid för fotografering hos http://www.kristinwiktorsson.com/, en fantastisk fotograf. Våra bröllopsfoton (4 st) finns att titta på där, underbara kort!
Skulle fixa ett foto på J vår dotter, stress ner till stan. Men kortet blir nog bra!
Samtidigt vill V vår son åka hem, hann inte hämta honom. När min man skulle hämta V på fritids var han inte där, personal hade inte märkt att han hade gått?? Många tankar hinner rusa genom huvudet, men det visade sig att han hade traskat hem. Ingen var hemma så han gick till grannen och spelade spel, vilken lättnad när han kom tillrätta!

Ett fynd från HM som jag ska köpa när jag får lön!!
Ikväll har jag avslutat kvällen med ett Bodypumppass, sviker nog Friskis den här veckan!

söndag 10 oktober 2010

Vart tog den långa helgen vägen.................???????

Jag planerar att hinna så mycket, gardinerna som jag kämpat med i två helger skulle bli färdiga!! Ja det kommer väl fler dagar, men tänk vad skönt om dom blev klara någon gång!

Idag har jag besökt mamma, pappa och hundarna, det var ett tag sedan!
Tyvärr var det ingen sol för lilla Fay idag!

Redan nu är tankarna framme på måndag morgon, vad som ska fixas med på jobbet. Har en del nu när det är i början av ny månad, att göra klart. Det känns ibland som om man tänjer sig till det yttersta, för att hinna med allt o alla. Det skapar bara mer, dåligt samvete! Man får inte tappa sugen, för världen är full av tappade sugar!!!

Hur länge ska man orka hinna allt?

Rosor i vår trädgård förra veckan
Hoppas nu att jag somnar efter ett bodypumppass, och är redo för en ny vecka!

lördag 9 oktober 2010

Den efterlängtade helgen som går så fort

Började morgonen med lite konstgjord sol, kände att det var dags. Kanske värken i skulderbladet lossar, jag blir lite piggare.

Som vanlig är det 1000 saker som ska fixas på helgen, bilar ska vårdas. Hemmet ska skötas, tvättmaskinen längtar efter tvätt o s v!!!!

Lite shopping i Trollhättan idag, samt byte av kläder som inte blev så bra som jag trodde!
Den här kjolen från Vila, kan nog bli bra, saknade just den där modellen i min garderob! Bild lånad från http://vila.bestsellershop.com/
Hittade en cremefärgad lång topp, även den från Vila i spetsmönster. Den blir toppen till min, korta svarta kavaj från HM. Vilket pris 199:-, för det arbetet som är nedlagt på kavajen den lönar sig inte att sy själv!
Nu väntar nog en bra film hoppas jag, maken är nere och lånar något bra hoppas jag!

söndag 3 oktober 2010

Usch vad jag fryser..............

Jag fryser och jag fryser, vill tillbaks till värmen.... på Rhodos igen.



Här är kallt, grått o regnigt!!!!!!!!!