tisdag 31 augusti 2010

31 augusti sista sommardagen i sommarmånaderna

Sista augusti, trist sommaren är slut och hösten gör sitt intågande. Bokslutsarbete ligger i tiden, nu blir det mycket att göra skönt när det ska lämnas in i mitten av september! Då väntar en belöning hoppas jag!

Idag var det faktistk Cabväder, härligt med sol och värme. Men nu är det snart läge att välja bort lyxen, att köra med nedfällt tak och känna blåsten i håret och njuta av farten!

Har varit och fuskat idag, min hud kräver solljus. Får se om det underlättar med lite solariumbesök!

måndag 30 augusti 2010

Friskis och svettis.............

Idag har jag varit och tränat på Friskis och svettis, med ett uppehåll på snart 7 år. Jag har i o f inte legat på latsidan helt, har fortfarande kvar mitt kort på Sportlife. Så nu får jag varva konditon och styrka, spännande. Kanske kan jag sova lite bättre! Just nu känner jag mig ganska trött, så i natt sover jag nog bra!

Ibland kan det kännas som F & S rörelserna sitter i ryggmärgen, i alla fall på detta passet som jag var på idag!

söndag 29 augusti 2010

Bild från Ellos

Nu har jag shoppat höstens stövlar, tur att det är leverans om 2 månader. Ett par grå stövlar har jag nog aldrig ägt, tänkte att det blir snyggt till hösten. Gillar stövlar med höga skaft! Det är ett fördärv med alla käcka erbjudanden som droppar in över allt!

Lönehelg = shopping????

Ja så gick den helgen, idag åkte vi till Freeport jag kom faktiskt hem utan en påse!!!!!!!! Men maken fick med sig ett par nya Addidas skor, med guld ränder på!!!! Kan jag ha inspirerat honom?? Själv har jag köpt ett par likadana men med svarta ränder på igår. Vilka sköna skor, jag som alltid har opraktiska skor det är rena drömmen med ett par klassiska Addidas skor! Fynd endast 200:- på Intersport. Besökte Odd Molly butiken men det var inget som föll mig i smaken, tyvärr. Liseberg hoppade vi över eftersom det regnade i Gbg, får se när nästa tillfälle blir!
På em hann vi även ut till stora köpcentert och köpte kakel till toa:n på övervåningen, spännande med något nytt däruppe. Hann även in på KappAhl innan dom släckte belysningen, köpte en härligt svart sjal med blommor på! Ska nu kika in Ellos, fick tips om ett plagg där!

fredag 27 augusti 2010

Vatten bara vanligt vatten, vatten stan är full av vatten................

Äntligen fredag kväll, som vi har väntat på att den här dagen ska vara tillända! Tack pappa och mamma för allt ert stöd under denna tunga tid, hoppas nu att det ska vara tillända nu.


Idag har jag klippt mig mycket, tagit bort mina extension och färgar håret i min naturliga bruna nyans med inslag av ljusa slingor. Makens kommentar: -Men jag gillar ju ditt långa blonda hår!!! Ja ja men det växer väl ut ingen, slingor kan man väl göra igen. Jag är ganska nöjd i alla fall.





En vårbild, som kontrast till det trista vädret ute!

torsdag 26 augusti 2010


Min nya tunika från Vila, den blir nog en favorit i höst. Har fått beröm för den härliga färgen, på tunikan. Ja det är min favorit färg! Den är köpt hos Mandel, toppenbra service och snabb leverans.

Idag har jag varit och tagit två sprutor, häst/hund nu är jag snart klar med hundsprutorna. Har sedan 07 tagit ett antal sprutor, ska bli skönt att bli färdig med det. Dom lovade på NÄL att kolla upp hur många det var kvar, så det har varit en lång resa men det har gett mig ett nytt liv.

Givetvis ett besök på det närbelägna köpcentrat, så nu har barnen fått nya gummistövlar. Själv köpte jag inget, var rätt nöjd med inköpen från Mandel som kom i måndags.

måndag 23 augusti 2010

Mani på att sy kassar

I dag har jag varit hemma med Julia för hon är dålig, fortfarande. Läkarbesök igen, men dom kan inte ställa någon diagnos men det kan vara en virus. Framemot kvällen har  hon blivit piggare, så vi får se hur det blir i morgon.


Har fått gjort lite pyssel idag, bland annat sytt en kasse. Den med dalahästarna på är gjord till min mormor, resten kan vara bra att ha! Just nu känner jag mig lite kreativ, så får se hur tiden räcker till.
Gjorde ett litet fynd idag på stan, var bara tvungen att gå ut från huset. Har varit här hemma sedan i lördags, behövde röra på mig ensam! Hittade en blus i en liten boutique, givetvis var det på fyndstället. Från mitt favoritmärke CREAM, en blus som passar bra till hösten. Bild kommer senare.

Nu väntar jag på mitt paket från Mandel, har talat med dom idag. Mycket serviceinriktade och trevliga tjejer som arbetar där.

lördag 21 augusti 2010

Rosa rosa tunika...........


Bild lånad från Mandels hemsida, kanske kan den bli min på måndag? Fick tips på en annan bloggsida, var den fanns att köpa har letat i Trollhättan och i stan.
I morse var var vi på akuten, med J som hade ont i öronen. Nu har vi fått droppar till henne, som ska droppas tre gånger i fem dagar. Så kanske vi slipper använda penecilin.





fredag 20 augusti 2010

Jag vill ha, jag vill ha.............


Men i rosa eller brunt, har talat med Freeport i Kungälv idag. Men dom visste inte om den fanns, eller vad den kostade! Undrar vad som är rimligt att betala på Tradera, är det verkligen nya plagg med tags som dom säljer?? C:a pris 500 - 700:- porto har jag sett!

Jag vill ha, en sådan Odd Molly blus. Men just nu är det så mycket annat som ska betalas, kan det inte ramla ned pengar oväntat på mitt konto????????

onsdag 18 augusti 2010

När man svappar runt bland olika bloggar



började söka på Två fröknar och hamnade till slut på bloggsidan http://teklamrng.blogspot.com/2010/08/vinst-chans.html där man har chansen att vinna denna underbara kopp. Tänk att få mysa med den i mörk kulen kvälll med gott te och en god bok, några tända ljus också. Kan det bli bättre!

torsdag 12 augusti 2010

Kreativitet






ibland är det så skönt att bara få sitta o klippa, sy och kombinera ihop olika tyger, band och spetsar. Som extra plus att brodera ett motiv. Jag gillar att gå i affärerna och titta, sedan försöka förverkliga det hemma. Tycker att det finns många roliga plagg till i affärerna, men vill samtidgt passa på att njuta av alla sommarkläder ett tag till! Ovan tunika har jag sytt av lite hyllvärmare, Tildatyg från Panduro broderi på bakstycket från Janome.

söndag 8 augusti 2010

När sommargästerna har åkt hem


gjorde vi en resa till Hunnebostrand och Grebbestad! En härlig ljumkväll det var 28 grader varmt, en skön resa med taket nedfällt utan att alla frös!
Kanske blir det en varm höst, så vi kan köra nedcabbat länge och njuta av solen.

Parkeringen utanför Bella gästis, Hunnebostrand.




Syskonkärlek!


lördag 7 augusti 2010

Test av smocksömnad

med lyckat resultat, tack vare en bloggsida Josefin Design. Så många gånger jag har testat och sytt med den elastiskatråden, det har bara krånglat. Nu gick det som en dans, vill sy mer smocksömnad!

Tyget är köpt på Rusta, mönstret från S o S samt spetsen nedtill från mormors gömmor!

måndag 2 augusti 2010

1 år som fru!



Ett år går så fort, nu har jag varit fru i 1 år i o f igår. Men tiden räckte inte till för att sitta här och pyssla!