torsdag 31 december 2009

2009 sista självande minuter





<



Äntligen kom snön och vintern, denna jul har barnen varit ute och åkt pulka och snowracer. Bilden ovan är från dagens åkningar, det har varit kallt men skönt ute.

Det har varit ett händelserikt år, inte visste jag vid den här tiden förra året att jag skulle gifta mig.

Bifogar ännu en bild från vårt bröllop, som var årets stora händelse! De var dom slagna hjältarna som gick hem från sin möhippa/svensexa.

TACK ALLA NI SOM GJORDE VÅR UNDERBARA DAG TILL ETT MINNE FÖR LIVET! BÅDE VÅR MÖHIPPA/SVENSEXA OCH VÅR STORA DAG! Stort tack till min snälla rektor, som lånade ut lokalen till oss!

tisdag 8 december 2009

Förra veckans sömnad



Barnen var med på en kabaré "En prinsessa på vift", J var utklädd till Lodjur och V var utklädd till prins. J:s väst är sydd av lepordfärgadpäls samt kantad med svarttrikå i ärm- samt halshål. På huvudet hade hon öron sydda av samma päls med garntofsar på. Den lille prinsen hade en vit tunika som jag hade sytt och ritat mönstret till, broderat "Prins Victor" samt broderat en guldkrona under. Nedtill på ärmarna kantade jag med leopardtyget. Manteln var hans kära pappas Hallowencape, som han hade när han var Dracula. Omsydd och pyntad med paljetter. Återanvändning!!

Barnen utförde ett strålande arbetet, så skönt att bara få sitta i publiken denna gång. Inget arbete utan bara nöje! Ni är fantastiska barnen.