måndag 30 november 2009

För trött för att sy

varit sängliggande hela dagen, tät i näsan och allmänt risig. Jag har så mycket som ska sys, har inte tid med detta. När jag är för trött för att sy är jag nog sjuk!!!!!! Men har shoppat lite på Stof och stil igår kväll. Ska sy en kort jacka i svartormskin, ja det är inte äkta. Blev så inspirerad av Titanix sångerska, Marias, snygga jacka i lördags. Hon hade någon liknande den som jag ska sy.

Jag vill också ha glittrande tajta klänningar/toppar, till vår julfest på fredag!

lördag 28 november 2009

Tur att det inte är cabväder..........



Regnet har öst ner och ner, även bilen är blev full av vatten. Någonstans har det regnat in, ja taket var på!!!!!!! Nu står vår kära älskade bil i garaget utan framsäten och baksäten, med mattan uppriven och avfuktaren i. Tur att inte solen skiner och det är 20 grader varmt ute. Men efter regn kommer sol!

tisdag 24 november 2009

Äntligen en dag som det inte har regnat!

Idag var det som en härlig vår dag ute! Skönt att slippa använda paraplyet. Känner mig nyttig har tränat Bodypump, S-core och solat! Visst kändes det nervöst att krypa in i solariet med tanke på alla varningssignaler och hur farligt det är. Men jag måste det pga mitt eksem har börja att blomma upp igen, det gäller att hålla efter det. Nej nu hinner jag inte skriva mer, den svarta krossade plyschen skriker. Kom och klipp i mig!!!!!!!!

söndag 15 november 2009

Hemma hos...............


Ibland finns det tid och möjlighet att få fixa till hemma, det gäller att ta ett kort när det ser som bäst ut! Dom fina fotografierna väggen har jag ramat in, en vinst! Jag vann faktiskt första pris i en frågetävling, dom fina korten har Per Tornkvist tagit. Passade perfekt till min tapet i hallen på övervåningen.