söndag 6 september 2009

Förkyld.......nöffffffffffffffff.....................





Den rosa toppen/tunikan och den mönstrade är sydd i samma mönster från New Look. Tunikan ett favoritmönster från Kreativa kvinnor, bra att ha ett grundmönster som kan ändras efter behov. DVS hur mycket tyg man har!!!!!!!!
Jag är less på att vara förkyld, eller är det kanske svininfluensan???? NÖFFFFF...... Har i alla fall sytt klart några dåliga samveten som har legat, i mina plastpåsar en tid. Nu börjar sykursen på onsdag, har planer klara inför hösten! Skall klippa till min lilla svarta i ett kinesiskt sidentyg, som jag köpte förra hösten!

lördag 5 september 2009

Nu är vi man och fru enl RSV också.......


Förra veckan upptäckte min kollega på personalavd, att jag inte var fru Holm Karlsson som jag har trott under 1 månadstid. Efter antal samtal med pastorsexp och vår präst, kom det fram att våra papper hade blivit liggande i en hög. Tur att jag har uppmärksamma kollegor, annars hade jag fortfarande varit fröken Holm.

Idag firade vi detta, med att vi nu är herr o fru. Enligt alla konsten regler, med en bukett rosor. Likadana som jag hade i min brudbukett, min kära make köpte även en matchande rosa vas!

Får kolla i Procapita, på måndag så att det verkligen stämmer!

En skön helg i regnet till er alla, önskar jag. Hörde av mina föräldrar som bor ute på Örn att där lyser solen!!!!! M a o är jag på fel ställe.

tisdag 1 september 2009

Vad skönt det är när det är sol ute!

Äntligen har jag fått köpt den nya Ottobre dam, så när tid ges ska jag sy nya underbyyxor. Spännande att få nyttja alla bra att ha buntar med trikå, fortsättning följer........ Var aktiv på Tradera och budade på den fina rosa Odd Molly tunikan, som jag har bild på längre ned. Men den slutade på över 1 400:-, i o f gav jag upp tidigare. Men jag vill ha en sådan!!!!!!

Igår var vi och tittade på våra bröllopskort hos fotografen, det var faktiskt många bra kort. Så nu är vi nere på 37 bilder, vi ska i alla fall ha 8 st i ett album. Sedan får jag göra ett kollage på mig när jag visar mitt stiliga strumpeband!Kanske en blivande karriär?????????