tisdag 23 december 2008


Äntligen får jag lagt in min bild på det som jag fick från min julswapkompis, tack. Godiset var nog gott, det smakade min kära sambo på. Byxorna var toppen till Victor, tyget blir bra till att sy kassar i. Tack okända kompis och god jul!

måndag 22 december 2008




Nu är det jul igen och det stressar lagom. Vi har i alla fall bakat pepparkakor, jag o Victor. Får se om vi kan göra lite kristyr imorgon samt även koka knäck.


Äntligen har jag skickat iväg mitt paket till min julswap kompis, har även fått mitt paket. Skall visa det inom kort! Det innehåller fluff och något som doftar gott, något som passar till liten och stor.


Idag kom den en levernas med härliga tyger från MG i Alingsås. Gissa om det kliar i fingrarna!

lördag 13 december 2008

Lite till....




Oj vad jag är produktiv idag
den här kjolen har jag sytt av en sjal, inköpt för 25:- på en dyr affär. Vilket fynd. Som vanligt helfodrad med doltblixtlås. Jag hatar kjolar som inte är fodrade, blir tokigt när dom hänger upp sig när man går.

Den andra kjolen är sytt i ett ylletyg med stretch, tyget är köpt på Materialcenter, Uddevalla. Den har fått legat till sig lite några veckor, fick inte till det riktigt med de nedsydda vecken nedtill. Hittade en liknande kjol en affär, då fick jag inspiration till den här kjolen.

VAB/ny bil




I går hade jag två magsjuka barn hemma, idag verkar de vara på benen båda två. Skönt om det kan vara så kort sjukdom, vi hade i alla fall en lugn o skön dag i går. Victor såg på TV;n, Jula sov och jag sydde klart en kjol mellan passning av sjuka barn. Själv är jag bara väldigt förkyld, ser med fasa om jag skulle få magsjuka. Vet inte riktigt hur jag skulle klara av det, när jag inte är riktigt bra i min mage.



Vi har letat bil en tid, verkar hopplöst. Har fastnat för en Audi A4, sedan. Hopplöst!!!!!!!!! Det verkar som om det är översvämmat med avantmodeller, till hyggligt pris. Vi har inga vinterdäck till vår kära cab, som är 16 år. Det gör lite ont i hjärtat att köra med den på vintern, men den är det värme i. Tyvärr har det hänt något med värmen i Volvon, så det måste vi fixa till omgående.

Ja den som söker skolen finna heter det!


tisdag 9 december 2008

Ett tag sedan

Det var ett tag sedan sist, inspirationen har inte flödad precis. Får förnärvarnade inget ur händerna känns det, skall snart in på sjukhuset. Väntar på att få den hemska undersökningen gjord, kanske kan jag få ett svar varför jag är så dålig.
Det känns som en tung börda att bära när man väntar på att klockan skall bli 11:15.

Jag har en massa projekt som ligger ofärdiga, samt en del som bara väntar på att bli producerade. Fick min beställning från Stoff o stil förra veckan, en massa härliga tyger som vara längtar efter att bli klippta i.

Får se när nästa projekt skall bli färdigt, om inte annat så skall jag skicka till min swapkompis innan veckan är slut.