lördag 20 september 2008

Ont ont o förkyld

Ont i ryggen och förkyld, idag kan jag iallafall röra på mig! I går var jag sängliggande hela dagen, skönt att få sova och lyssna på bok. Nu lyssnar jag på Matilde av Denise Rudberg, en bok i helt min stil eftersom jag inte alls är speciellt kulturell. Har även lyssnat på en annan bok av den här författaren Jenny S rekom. även denna bok.

Vi har fortfarande ingen dusch, tyvärr har det strulat till sig med våra badrumsmöbler från Bauhaus. Blir så trött, vi trodde att vi hade köpt högskåp med handfat o underskåp. Nu visar det sig att vi bara hade köpt högskåp o handfat, mycket dåligt av säljaren då vi bad att hon skulle ta bort spegeln.!!!!!!!!!!!! Dessutom fanns allt hemma, vi fick till svar att möblerna skulle finnas efter den 17 sept. Nu är vi tillbaka till punkt O igen, Bauhaus erbjöd oss 15% som kompensation, vad är det när två säljare gör bort sig!

Jag vill ha ett badrum o dusch nu, vill duscha varmt för att det ska bli mjukt o skönt i kroppen. Kan tyvärr inte ta mig ned o sola eftersom det blir svårt att ta sig in i bilen.

Sliter mitt hår med min nya symaskin, hopplöst fall har dessutom tappat bort instruktionsboken. Försöker kontakta Janome och höra om de kan skicka en instruktionsbok till en Janome 644.


söndag 14 september 2008

Härliga sköna söndag







Idag har det varit en skön o härlig söndag! Solen har lyst från en klarblå himmel, vi har varit trötta efter gårdagens festande. Varför kan man aldrig gå hem i tid, inte dricka det där sista glaset med vin! Ja det gäller att passa på! Kanske blir det kalas på fredag igen?!?!






Har idag inhandlat ett nytt täcke till lilla Fay, ett hemvärnsmönstrat täcke samt en röd fin sele. Hoppas nu bara att det passar. Tänk vad allt kostar som skall vara i ett badrum, kranar, lampor, hängare, möbler m m. Vi har tittat på kranar Glenn har bestämt vilka vi skall köpa, lampor har vi inhandlat. Det känns som en dröm att slippa så vårt hemska gamla badrum, med dom gröna äckliga perstorpsväggarna det hemska svarta golvet.






Nu vill jag bara ha nytt! Nytt! Längtar efter en skön varm dusch hemma!

tisdag 2 september 2008

Idag har skogens konung varit på besök i vår trädgård, våra äpplen försvann och även en del av vårt nya äppelträd. Jag som hade tänkt att göra äppelpaj!...........

Arbete o arbetet o arbetet, nu är det snart fredag igen! Skönt, jag vill ha mer tid, sol o värme! Kanske blir det lite sytt i helgen, väntar på paket från MG textil. Spännande, skall testa o sy underbyxor. Det var länge sedan jag gjorde detta, inte för att det är lönsamt utan bara ett nöje. Funderar på att anmäla mig till sykursen i Gbg i november, får se om det blir den samt kursen i korsettsömnad i Vbg.


Nej nu väntar sängen o MP3 spelaren.